Ned's expat

De verzekering voor Nederlanders in Frankrijk

 • Geen leeftijdslimiet voor de formule Integraal
 • Dekking het hele jaar door geldig in Frankrijk
 • Vergoeding ziekenhuisopname tot 100% van de werkelijke kosten afhankelijk van de gekozen formule
 • Tweetalige beheerder Frans/Nederlands
 • Doorlopende dekkingen: u bent zo lang gedekt als u wilt
 • Huisartsen- en specialistenconsulten tot 300% van de VBVV vergoed afhankelijk van de gekozen formule
 • Dekking complementaire geneeskunde tot € 99 per jaar afhankelijk van de gekozen formule

Bent u Nederlander en gaat u in Frankrijk wonen?
Ned's Expat is een speciale zorgverzekering voor Nederlanders
die langer dan een jaar in Frankrijk wonen.

Voor wie is dit aanbod bestemd?

Nederlandse expats die langer dan een jaar in Frankrijk blijven.

Dekkingen

TWEE OPTIES mogelijk:

 • Option 150, voor een basisdekking,
 • Option 300, voor een volledige dekking.

Elke optie heeft twee FORMULES naar keuze:

 • Formule Ziekenhuisopname,
 • Formule Integraal met van dekking ziekenhuisopname, courante medische zorg en optiek tandzorg.

Neem contact op met:
onze partner, Assurances Secara 3000:

+33 (0)4 76 37 05 22*

*Prijs van een lokaal gesprek in Europees Frankrijk

In samenwerking met de vereniging CMUNF

 

Optie INTERNATIONALE DEKKING voor Nederlandse gepensioneerden in Frankrijk die en pensioen uit Nederland krijgen of mensen die naar Frankrijk worden uitgezonden door een in Nederland gevestigd bedrijf. Deze optie biedt dekking in het buitenland (ook Nederland) vanaf de 1e euro of ter aanvulling van de Nederlandse zorgverzekering, afhankelijk van de betreffende zorg.

Tariefvoordelen

 • Zeer voordelig tarief voor volwassene met kind(eren)
 • Mogelijkheid uw premies per maand, kwartaal of halfjaar te betalen, zonder extra kosten, door automatische afschrijving op een Franse bankrekening.

Praktische informatie

 • Elke expat met de Nederlandse nationaliteit die in Frankrijk woont en af of niet verzekerd is bij de Franse sociale verzekering kan worden verzekerd.
 • Medische formaliteiten: geen bij dekking ter aanvulling van een Franse basisverzekering; gezondheidsprofiel bij dekking vanaf de 1e euro
 

Aanvullende service

 • Directe betalingsregeling van ziekenhuiskosten in Frankrijk: u hoeft de zorginstelling niet te betalen, dat doen wij voor u!
 • Tiers-payant kaart geldig in Frankrijk voor uw lopende uitgaven (apotheek, analyses, röntgenfoto's, enz.)
 • Service 1e medisch advies per telefoon 24/24 en 7/7 beschikbaar om u een symptoom uit te leggen, een diagnose of een behandeling, of u advies te geven voor of na ziekenhuisopname, bij chronische ziekte, u te helpen bij de voorbereiding van uw reizen (verplichte en aanbevolen vaccins), et u voor te lichten over equivalente geneesmiddelen over de hele wereld.

Lijst uitgesloten landen

Afghanistan, Kongo BG, Haïti, Irak, Libië, Nigeria, Pakistan, Somalië, Soedan, Zuid-Soedan, Syrië, Palestijnse gebieden – alleen de Gazastrook Jemen

Evenals de Verenigde Staten en Canada (behalve bij de optie internationale dekking)

Over APRIL International Expat

Ons vak: u door de hele wereld begeleiden
Sinds bijna 40 jaar is APRIL International Expat specialist in de sociale bescherming van personen die voor korte of langere tijd buiten hun land van nationaliteit wonen. APRIL International Expat ontwerpt, beheert en distribueert verzekeringsoplossingen voor ruim 100.000 reizigers en expats. Onze teams van tweetalige adviseurs en beheerders zijn er om te zorgen dat hun verblijf in het buitenland zo goed mogelijk verloopt.

Onze ervaring in uw dienst
Wij verzekeren iedereen die internationaal mobiel is, ongeacht het land waar ze naar toe gaan, het land van herkomst of de duur van het verblijf. Wij begeleiden expats bij de keuze uit 13 contracten speciaal ontworpen voor elk profiel: studenten, stagiaires, jongeren au pair of op werkvakantie, werknemers of gepensioneerden. Onze oplossingen bieden dekkingen voor zorgkosten, repatriëringsbijstand, onderlinge verzekering, wettelijke aansprakelijkheid, annulering & onderbreking van reizen en bagageverzekering. Bovendien herzien wij ieder jaar de contracten en voegen nieuwe dekkingen en nieuwe diensten toe om expats steeds beter bij te staan.

Distributie van onze verzekeringsoplossingen
Ons aanbod wordt gedistribueerd naar particulieren en bedrijven door tussenkomst van 5000 verzekeringsprofessionals in Frankrijk en het buitenland. Het aanbod wordt gedistribueerd naar de winkels van APRIL en de netwerken van aanvullende en onderlinge verzekeringen. Ons aanbod is ook te vinden op onze website www.april-international.com (site in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans).